Pagina's

Corneille volgend seizoen nieuwe trainer IJsselmeervogels

Dogan Corneille is vanaf volgend seizoen de nieuwe trainer van IJsselmeervogels. De huidige trainer van Kozakken Boys heeft bij IJsselmeervogels een contract voor één seizoen getekend.

Corneille volgde dit seizoen de bij Kozakken Boys vertrokken Michel Langerak op. De samenwerking is tot nu toe succesvol te noemen. De Werkendammers vinden zichzelf terug op een gedeeld eerste plaats met IJsselmrervogels en kenden een succesvolle reeks wedstrijden in de KNVB Beker. Pas in de verlenging van de derde ronde was FC Utrecht te sterk voor Kozakken Boys.

Na het vertrek van Gert Kruys bij IJsselmeervogels werd de naam van Corneille al meteen genoemd. De trainer was als speler al actief bij de Rooien, en werd in die periode landskampioen bij de amateurs. Nu Johan de Man het seizoen in Spakenburg afmaakt, kan Corneille vanaf volgend seizoen instappen, waardoor zijn verblijf in Werkendam tot één seizoen blijft.

Pikant in de overgang van Corneille naar IJsselmeervogels is de titelstrijd tussen beide clubs, die weleens in de laatste speelronde kan worden beslist. Kozakken Boys gaat in die speelronde op bezoek bij IJsselmeervogels.