Pagina's

Kozakken Boys verlengt met Doekhi en Cornelissen

Ook Chawila Doekhi en Ton Cornelissen zullen volgend jaar actief zijn op De Zwaaier. Beiden tekenden voor een langer verblijf van een seizoen bij Kozakken Boys.

Doekhi kwam dit seizoen tot twee wedstrijden in het eerste elftal, nadat hij na de voorbereiding bij het tweede elftal aan moest sluiten. Nadat hij zichzelf terug had geknokt tot de eerste selectie, raakte hij geblesseerd in een bekerwedstrijd. Toch heeft de jonge speler laten zien in de toekomst van waarde te kunnen zijn voor Kozakken Boys.

Ook assistent-trainer Ton Cornelissen is volgend seizoen weer actief in Werkendam. Met welke hoofdtrainer hij gaat werken is na het vertrek van Corneille nog niet bekend.

“Wij zijn content met de wijze waarop Cornelissen zich als oud-spits en als trainer presenteert binnen de club en de spelersgroep," aldus technisch directeur Kees Spaan tegenover Regio Voetbal. "Hij is ook nadrukkelijk bezig met onze spitsen. Het is belangrijk voor ons om daar wat extra aandacht aan te geven. Zoals hij zijn rol invult, daar zijn wij tevreden over."