Pagina's

Kozakken Boys wint Corendon Cup

Kozakken Boys heeft zich maandagmiddag in het Turkse Belek verzekert van de winst in de Corendon Cup. Het duel met XerxesDZB eindigde in een 5-2 overwinning voor de Werkendammers.

In de eerste helft was het Ismail Yildirim die na tien minuten de score opende, waarna XerxesDZB wat terugdeed. Dankzij opnieuw een doelpunt van Yildirim kwam de ruststand op 2-1. Vlak na rust kwam XerxesDZB terug tot 2-2, waarna Van der Waal, Basoski en Yildirim voor de 5-2 eindstand zorgden.

Kozakken Boys had zich geplaatst voor de Corendon Cup dankzij de winst in de Omroep Brabant Cup vorig seizoen. XerxesDZB plaatste zich via de winst in de Voetbal Rotterdam Cup. Beide ploegen wonnen daarmee een trainingskamp naar Turkije.

Voor de Werkendammers staat er aankomende zaterdag nog een oefenwedstrijd tegen Smitshoek op het programma. Een week later vervolgt Kozakken Boys de competitie met een uitwedstrijd bij Barendrecht.