Pagina's

Kozakken Boys nieuwe koploper na winst op Barendrecht

Kozakken Boys heeft zaterdagmiddag optimaal geprofiteerd van de nederlagen van de concurrenten. Op De Bongerd in Barendrecht wisten de Werkendammers met 0-1 te winnen, dankzij een doelpunt van Arif Irilmazbilek.

Het was meteen vanaf het begin duidelijk waar Kozakken Boys voor kwam: de drie punten. Enige smetje op het overwicht in de eerste helft was dat er maar eenmaal gescoord werd. In de tweede helft probeerde Barendrecht het nog wel, maar was het de Werkendamse verdediging die de deur op slot hield.

IJsselmeervogels was tot vanmiddag de koploper in de Topklasse Zaterdag, maar verloor op eigen veld met 1-4 van een stug en goed spelend ONS BOSO Sneek. Ook buurman Spakenburg wist de eerste wedstrijd na de winterstop niet te winnen. Uit bij Scheveningen werd er met 1-0 verloren door de blauwen.

Onderin wisten veel ploegen een driepunter te pakken. Katwijk won met 0-3 bij Excelsior Maassluis, terwijl Ter Leede en Rijnsburgse Boys thuis de overwinning binnenhaalden. De nieuwe koploper na de 17e speelronde is Kozakken Boys, dat drie punten los is van IJsselmeervogels.