Pagina's

Carlos Ramos (Kozakken Boys) dicht bij rentree

Carlos Ramos is dichtbij zijn rentree in het eerste elftal van Kozakken Boys. Op het trainingskamp in Belek zette hij de laatste stappen richting zijn terugkeer binnen de wedstrijdselectie van trainer Dogan Corneille. De verdedigende middenvelder raakte in de uitwedstrijd bij Ter Leede op 21 september geblesseerd aan zijn knie.

"We hebben besloten om op het trainingskamp nog voor mezelf te trainen," aldus Ramos tegenover Kozakken Boys TV. "Ik ben vooral alleen aan het werk geweest met de fysiotherapeut. We hebben verschillende dingen getest en daaruit bleek dat mijn knie weer goed in elkaar zit. Maandag ga ik weer meetrainen en ik hoop er in de uitwedstrijd tegen Barendrecht weer bij te zijn."

Ramos hoopt in de tweede seizoenshelft fit te blijven en met Kozakken Boys een mooi resultaat neer te zetten. "We zullen te maken krijgen met blessures en schorsingen, maar hopelijk kunnen we de lijn van de eerste seizoenshelft doortrekken. Dan kan het nog een mooi seizoen worden, waarin we een gooi kunnen doen naar de titel."