Pagina's

Gino Mommers volgend seizoen naar Kozakken Boys

Gino Mommers, die momenteel reservedoelman is bij IJsselmeervogels, speelt volgend seizoen voor Kozakken Boys. De uit Tilburg afkomstige doelman heeft voor een seizoen getekend bij de Brabantse Topklasser.

Mommers was vorig seizoen nog eerste doelman bij IJsselmeervogels, maar verloor dit seizoen zijn plaats aan Patrick Zonneveld, die overkwam van ADO'20. In de jeugd speelde Mommers bij PSV, waarna hij in 2008 naar het Belgische KVSK United vertrok. In 2009 keerde Mommers terug in Nederland, toen hij voor RBC Roosendaal ging spelen. Na een jaar tweede doelman te zijn geweest in Roosendaal, verkoos hij deze rol te gaan vervullen bij NAC Breda. In 2011 ging de Tilburger naar IJsselmeervogels, waar hij in het seizoen 2012/2013 een basisplaats veroverde. In totaal kwam hij in 28 competitiewedstrijden in actie voor IJsselmeervogels.

Bij Kozakken Boys zal Mommers gaan proberen weer een basisplaats te bemachtigen. Met wie hij deze strijd gaat voeren is nog niet bekend. Alledrie de doelmannen van Kozakken Boys hebben nog geen nieuw contract getekend.