Pagina's

Excelsior Maassluis verlengt opnieuw contracten

Excelsior Maassluis heeft opnieuw spelers langer aan zich gebonden. Michael Poeljes, Niels Redert, Kevin Vink, Hamit Alptekin, Mike van der Meer en Quincy Oosterom hadden al kenbaar gemaakt ook volgend seizoen voor Excelsior Maassluis te spelen. Ook Robin van der Ende, Jesper Leerdam en Raoul Gillet hebben afgelopen zaterdag hun contract verlengd.

"En met de rest van de groep hebben we goede gesprekken gehad," aldus technisch coördinator Mark Nijssen in het AD. "Ik schat dat zo'n negentig procent van de spelers blijft. Wij willen deze selectie graag bij elkaar houden en er twee versterkingen aan toevoegen, omdat je moet doorselecteren en verversen. In Barcelona zijn we nog verder naar elkaar toe gegroeid en dat is mooi. Zelfs de criticasters van vorig jaar zijn nu blij dat we in de Topklasse spelen, dus daar willen we absoluut in blijven voetballen.

Excelsior Maassluis speelde afgelopen zaterdag een oefenwedstrijd tegen Sparta Rotterdam. Het oefenduel, met de nieuwe ploeg van Oud-IJsselmeervogels-trainer Gert Kruys, ging met 0-4 verloren. Ondanks dat speelde Excelsior Maassluis een goede wedstrijd, waardoor ze klaar lijken voor de competitiehervatting tegen Katwijk van aankomende zaterdag.