Pagina's

'Vogel' Kurbegovic voert oorlog in het veld

IJsselmeervogels speelde afgelopen zaterdag met 1-1 gelijk tegen HHC Hardenberg. Na afloop gaven verschillende spelers aan vermoeid te zijn na de 120 minuten tegen Helmond Sport.

"We hadden vandaag wat zwaardere benen dan anders," aldus Selmo Kurbegovic in AD Amersfoortse Courant. "Maar dat is geen excuus. We wilden die aansluiting met de top in de Topklasse Zaterdag vinden, en dat had vandaag ook zeker gekund."

Kurbegovic haalde het eind van de wedstrijd niet, nadat hij in de tweede helft twee gele kaarten kreeg van scheidsrechter Duarte. De eerste kreeg de aanvaller wegens praten richting de scheidsrechter. "Ik heb spijt van het praten, maar de tweede gele kaart was overdreven. Ik wilde heel graag van HHC winnen en dan voer ik gewoon oorlog in het veld." De tweede gele kaart kreeg Kurbegovic voor een te laat ingezette tackle.

Trainer Gert Kruys hield de hand boven het hoofd van zijn spits. "Selmo is een temperamentvolle spelers, en daarnaast voelde de scheidsrechter de wedstrijd niet goed aan."