Pagina's

Scheveningen na winst op GVVV nieuwe koploper

Scheveningen staat na de winst op GVVV bovenaan in de Topklasse Zaterdag. Op de eigen Houtrust werd er met 4-2 gewonnen van de ploeg uit Veenendaal.

De eerste helft was lange tijd voor GVVV, maar toch was het Scheveningen die voor rust op voorsprong kwam via Nick Brouwer. Na rust kwam Scheveningen via Aldogan op voorsprong, maar een paar minuten later was het Brouwer die GVVV terug in de wedstrijd bracht. Na een uur spelen kreeg Joey Snijders rood en maakte Nieuwlaat uit de daarop volgende strafschop 3-1. Nick Brouwer maakte tien minuten voor tijd de 4-1, waarna Dennis van Meegdenburg de 4-2 einduitslag verzorgde.

Volgende week speelt koploper Scheveningen uit bij Excelsior'31, terwijl GVVV thuis bezoek krijgt van Spakenburg.