Pagina's

Kozak Irilmazbilek met kramp van het veld

Arif Irilmazbilek, die vorig seizoen topscorer was voor Kozakken Boys, pakte ook zaterdag weer zijn doelpunten mee. Al in de eerste minuut was hij de verdediging van Excelsior Maassluis te slim af, door een verdediger en de keeper door de benen te spelen, en daardoor de 1-0 te scoren. Vlak voor rust was de kleinste man van het veld opvallend genoeg de beste kopper vanuit een corner.

Met zijn twee doelpunten tegen Excelsior Maassluis staat de spits dit seizoen alweer op vijf doelpunten. Dat hiervoor hard wordt gewerkt door de 30-jarige spits, blijkt wel uit zijn wissel wegens kramp. "De pijn schoot in beide benen. Wel verklaarbaar, want wij hebben verschrikkelijk hard gewerkt," aldus Irilmazbilek in AD Rivierenland. "Ik heb nog twee spelers van ons met kramp zien liggen. Wij kunnen goed voetballen, maar moeten daarbij niet vergeten heel erg hard te werken."

Kozakken Boys lijkt op de goede weg terug te zijn na nederlagen tegen HHC Hardenberg en Ter Leede. Irilmazbilek: "Wij hebben na een goed groepsgesprek op maandag de draad weer opgepakt, met als resultaat de overwinningen op Scheveningen en Excelsior Maassluis."