Pagina's

IJsselmeervogels en HHC Hardenberg spelen gelijk

IJsselmeervogels, dat nog nooit won van HHC Hardenberg in de Topklasse, speelde vandaag gelijk tegen de gasten uit Hardenberg. Na negentig minuten stond er een stand van 1-1 op het scorebord.

HHC Hardenberg kwam al na zes minuten op voorsprong. Sargon Gouriye was de maker van de openingstreffer voor HHC, dat als een blok verdedigde en zijn kansen kreeg door razendsnelle uitbraken. IJsselmeervogels wist hier geen raad mee en had daarom in de eerste helft ook weinig te vertellen.

Na rust ging het de gastheren beter af, en was het na ruim een uur spelen Thomas Verheijdt die zijn tweede van de week maakte. Na de gelijkmaker waren er voor beide ploegen nog wat kansen, maar bleef de stand op 1-1.

IJsselmeervogels gaat volgende week op bezoek bij Ter Leede. HHC Hardenberg speelt thuis tegen Rijnsburgse Boys.