Pagina's

Capelle-trainer De Boon: "Van dit scenario kon ik alleen maar dromen"

Capelle staat na zes speelrondes bovenaan in de Topklasse Zaterdag. De cijfers zijn keihard, van de zes duels werd er nog geen één verloren en ook doelman Nick van der Ploeg hoefde nog geen bal uit het net te vissen.

"Van dit scenario kon ik alleen maar dromen," aldus Capelle-trainer Theo de Boon in het AD. "Het is natuurlijk uniek dat we na zes wedstrijden alleen bovenaan staan. En we bewijzen ook dat onze prestaties geen toevaltreffers zijn, want anders hou je niet zes keer je doel schoon."

De Boon moest vooraf aan de wedstrijd wel wat puzzelen aan zijn elftal wegens blessures. Zo begon Leen van Steensel dit seizoen voor het eerst in de basis. "We hebben een homogeen elftal. De vervangers pasten zich moeiteloos aan en daardoor hebben we momenteel geen zwakkere plekken."

Volgende week speelt Capelle wederom thuis en is promovendus ONS BOSO Sneek de tegenstander. "Tegen ONS BOSO Sneek moeten we het spel maken. Ik ben benieuwd hoe we daar mee omgaan. Dan moeten we bewijzen dat we terecht bovenaan staan, en dat is een leuke uitdaging."