Pagina's

GVVV nieuwe koploper in Topklasse Zaterdag

GVVV heeft de koppositie in de Topklasse Zaterdag overgenomen van Kozakken Boys. Op het eigen veld werd er met 2-0 gewonnen van Excelsior Maassluis.

GVVV begon meteen sterk aan de wedstrijd en kreeg wat kansen. Het eerste doelpunt leek daarom ook niet lang uit te kunnen blijven. Na 28 minuten was het raak. Taoufik Adnane ging de combinatie aan met Joey Sneijders, waarna Adnane de bal binnenschoot. Door de weersomstandigheden zakte het niveau van de wedstrijd daarna wat weg.

Vlak na rust leek GVVV de tweede te maken, maar de goal van Van der Eerden werd afgekeurd wegens buitenspel. Het tweede doelpunt kwam uiteindelijk pas vlak voor tijd, toen Joey Sneijders met een mooie vrije trap voor de 2-0 zorgde.

GVVV gaat volgende week als koploper op bezoek bij Scheveningen, terwijl Excelsior Maassluis het Excelsior uit Rijssen op bezoek krijgt.