Pagina's

Spakenburg wint eerste duel van het seizoen

Spakenburg heeft vanmiddag in Veenendaal voor het eerst gewonnen in het huidige Topklasse-seizoen. Op Panhuis werd GVVV met 1-3 verslagen.

Het was de thuisploeg die op voorsprong kwam, dankzij een goal van Simon Brouwer. GVVV moest echter snel verder met tien man, wegens een handsbal van Hofman. De strafschop die daar opvolgde werd gemist door Kees Tol, maar het was Amerzgiou die met twee goals vlak na elkaar de Spakenburgers voor rust op voorsprong bracht.

Na rust bleef GVVV aanzetten om er nog minimaal een gelijkspel uit te halen. Het was echter Kees Tol die de beslissende 1-3 maakte, en daarmee eindelijk af is van de dodelijke nul.

Spakenburg speelt volgende week thuis tegen Excelsior'31, terwijl GVVV op bezoek gaat bij Katwijk.