Pagina's

Kozakken Boys pakt drie punten tegen Excelsior Maassluis

Kozakken Boys speelde vandaag een thuiswedstrijd tegen Excelsior Maassluis. De Werkendammers wonnen uiteindelijk met 3-1.

Al binnen de minuut de lag de bal in het doel van Excelsior Maassluis. Irilmazbilek ging vrij af op de keeper, miste in eerste instantie, maar trof in de rebound wel doel.  Vlak voor rust was het weer Irilmazbilek, die vanuit een corner de 2-0 binnenkopte.

Na rust gebeurde er lange tijd vrij weinig. In de 81e minuut scoorde Excelsior Maassluis de aansluitingstreffer, maar een minuut later was het Yildirim die Kozakken Boys weer op een veilige voorsprong zette. Invaller Martha kreeg nog een aantal kansen, maar de stand bleef op 3-1.

Volgende week speelt Kozakken Boys uit bij Scheveningen. terwijl Excelsior Maassluis het thuis opneemt tegen FC Lisse.