Pagina's

Kozakken Boys krijgt het druk in oktober

Voor Kozakken Boys staat er een drukke maand oktober op de planning. De Werkendammers strijden nog op vier verschillende fronten mee om de prijzen.

In de competitie staat Kozakken Boys na de overwinning op Excelsior Maassluis op een derde plaats. De 'Boys' gaan aanstaande zaterdag op bezoek bij nummer twee Scheveningen, waarvan vorige week dinsdag werd gewonnen in de KNVB Beker. In de volgende ronde van de KNVB Beker komt eind oktober FC Utrecht op bezoek op sportpark De Zwaaier.

"De KNVB Beker is natuurlijk een toetje," aldus trainer Dogan Corneille in AD Rivierenland. "Vooral voor de club is het belangrijk, omdat er de nodige centjes mee te verdienen zijn. Maar wij gaan die beker natuurlijk nooit winnen, daarom vind ik het belangrijk dat we er in de competitie weer staan."

Naast de competitie en de KNVB Beker speelt Kozakken Boys deze maand ook nog in de districtsbeker, die twee seizoenen geleden nog werd gewonnen. Tegenstander in de eerste knock-out ronde is hoofdklasser SteDoCo. In de, vorig jaar door Kozakken Boys gewonnen, Omroep Brabant Cup nemen de Werkendammers het op tegen Tweede Klasser SV Capelle.

Corneille: "De Omroep Brabant Cup is goed om de volledige bank te laten spelen. De districtsbeker nemen wij uiteraard ook uiterst serieus."