Pagina's

Cees Bruinink: "We moeten aan de bak zaterdag"

Katwijk staat na vier wedstrijden in de Topklasse Zaterdag op hetzelfde aantal punten. In aanloop naar de wedstrijd met ONS BOSO Sneek sprak VV Katwijk TV met trainer Cees Bruinink.

"We moeten aan de bak zaterdag. ONS BOSO Sneek heeft een ploeg met veel oud-spelers van Cambuur Leeuwarden. Het is een fysiek sterke ploeg die van achteruit opbouwt. Ze winnen niet voor niks van IJsselmeervogels en Spakenburg," aldus Bruinink tegenover VV Katwijk TV.

Katwijk dat vorig jaar landskampioen werd bij de amateurs, heeft te maken met een wat mindere start van het seizoen. Toch blijft Bruinink vertrouwen houden in zijn team en wil hij van paniek niks weten. "We hebben op dit moment last van wat tegenslag. Maar het valt vanzelf een keer onze kant op. Aanstaande zaterdag missen we weer vijf spelers, maar er staan talentvolle jongens klaar."

Afgelopen zaterdag werd er met tien man, na de rode kaart van Robbert Susan, een gelijkspel uitgesleept tegen Spakenburg. Dinsdagavond speelde Katwijk een oefenduel met BCVB, wat met 3-2 gewonnen werd. Dwight Krolis sprak tegenover VV Katwijk TV al van opgebouwd vertrouwen. Dit zal tegen ONS BOSO Sneek dan mooi van pas kunnen gaan komen voor de Katwijkers.