Pagina's

GVVV en Katwijk niet opgewassen tegen Eredivisionisten

Katwijk en GVVV zijn er niet in geslaagd om zich te plaatsen voor de derde ronde van de KNVB Beker. Katwijk verloor met 1-6 van Cambuur Leeuwarden, terwijl GVVV met 0-3 de mindere was van ADO Den Haag.

Katwijk speelde een wat mindere eerste helft, waardoor het met een 0-5 achterstand ging rusten. De tweede helft was voor de thuisploeg van een hoger niveau. Katwijk scoorde en maakte daarmee een einde aan een reeks van vier wedstrijden zonder tegendoelpunt van Cambuur Leeuwarden. Enig smetje voor Katwijk was het geblesseerd uitvallen van Jeffrey Jongeneelen.

GVVV moest in het duel tegen ADO Den Haag aantreden zonder de geschorste Snijders en geblesseerde Hulsbos. Met een 0-0 ruststand kregen de Veenendalers hoop op iets moois, maar het was ADO Den Haag dat met drie doelpunten in de tweede helft deze droom uiteen liet spatten.