Pagina's

Gebrek aan goals en kansen bij Capelle

Capelle staat sinds zaterdag op een gedeeld eerste plaats met GVVV. Toch is er onder de eigen aanhang ontevredenheid. Het moeizame spel en het gebrek aan goals en kansen stemt de aanhang niet gerust.

"Voor de rust was Scheveningen beter en de eerste twintig minuten hadden we het ook gewoon zwaar," aldus Cappele-trainer Theo de Boon in het AD. In de rust bracht De Boon Diao in plaats van Jaliens, waardoor er van achteruit wat meer naar voren werd gedacht. De wissel pakte goed uit, waardoor Capelle beter in de wedstrijd kwam.

Peter de Lange kreeg twee grote kansen op de openingstreffer, maar verzuimde deze af te maken. Uiteindelijk kreeg Samir El Moussaoui de bal in de zestien meter tegen zijn hand, waardoor Jerson Ribeiro vanaf elf meter de winnende mocht maken. "Het was een zuivere penalty, maar toch jammer dat we die nodig hadden. Peter had ons allang op 2-0 moeten zetten. Maar al met al droom je van zo'n competitiestart."

De Boon kijkt uit naar de volgende wedstrijd tegen Spakenburg. "We kunnen bij Spakenburg zomaar verliezen, maar ik heb wel vertrouwen in onze kansen."