Pagina's

Excelsior Maassluis klopt Excelsior'31

Excelsior Maassluis heeft gisteren gewonnen van Excelsior'31. In Maassluis kwam de thuisploeg twee minuten voor tijd op de bevrijdende 3-2.

De wedstrijd begon later omdat Excelsior'31 de omleidingen verkeerd had ingeschat. Wel kwam de thuisploeg al snel op voorsprong, dankzij de tiende goal van Mahmudov. Een paar minuten later was het alweer gelijk door een strafschop van Niels Redert.

Na rust kwam Excelsior'31 weer op voorsprong, maar kwam Excelsior Maassluis knap terug. Door aanvallend te wisselen wonnen de gastheren twee minuten voor tijd de wedstrijd, door een doelpunt van Richal Leitoe.

Excelsior Maassluis speelt volgende week bij Kozakken Boys, terwijl Excelsior'31 Scheveningen op bezoek krijgt.