Pagina's

Spakenburger Kees Tol ontevreden over aanvoer

Kees Tol, die deze zomer van Noordwijk naar Spakenburg verkaste, werd vorig seizoen nog topscorer in de Topklasse Zaterdag. Na drie duels in het nieuwe seizoen staat zijn teller nog op nul treffers.

"In drie wedstrijden heb ik anderhalve kans gehad. Nooit eerder meegemaakt. Ik ben niet de grootste, misschien zien ploeggenoten me over het hoofd", aldus Tol in AD Amersfoortse Courant. Kees Tol baalt flink van het spel van Spakenburg en zijn geringe aandeel. Bij Noordwijk was Tol degene die de ene na de andere treffer noteerde, waardoor Noordwijk heel wat punten bij elkaar sprokkelde.

Dit Spakenburg is volgens Tol heel anders. "We voetballen niet, we komen niet bij het doel van de tegenstander. We verdedigen als kleine kinderen. Het team is los zand."

Aankomende zaterdag staat er weer een lastige wedstrijd voor Spakenburg op het programma. In een uitwedstrijd bij landskampioen Katwijk hoopt Tol op zijn eerste officiƫle doelpunt voor Spakenburg. Al begint zijn vertrouwen af te nemen. "Als we zo blijven voetballen, dan duurt het nog wel een paar weken voordat ik een doelpunt maak."