Pagina's

Kozakken Boys verslaat Scheveningen in tweede ronde KNVB Beker

Kozakken Boys speelde vanavond in de tweede ronde van de KNVB Beker tegen Scheveningen.

De Boys begonnen aan de wedstrijd met een gewijzigde samenstelling met flankspelers. Het was ook een flankspeler die de Werkendammers op 1-0 zette. Ismail Yildirim schoot met een strak en laag schot de bal tegen de touwen. In de rest van de eerste helft waren er voor beide ploegen nog wat kleine kansen.

Kozakken Boys begon de tweede helft sterk en creƫerde kans op kans. Na 71 minuten was het Basoski die de keeper uitspeelde en 2-0 binnen tikte.

Tien minuten voor tijd besliste Sjoerd van der Waal met de 3-0 de wedstrijd volledig. Daarna speelden de Boys de wedstrijd keurig uit, waardoor ze zich voor het eerst in de historie plaatsen voor de derde ronde van de KNVB Beker.