Pagina's

HHC Hardenberg wint van koploper Kozakken Boys

HHC Hardenberg heeft voor de tweede keer achter elkaar gewonnen van de koploper in de Topklasse Zaterdag. Vorige week werd er thuis gewonnen van Excelsior'31, vandaag was Kozakken Boys in een uitwedstrijd de klos.

Kozakken Boys kwam al snel op een 1-0 voorsprong via Benjamin Martha. Er rezen daarna wat twijfels op bij de Werkendammers of er doorgezet moest gaan worden. HHC Hardenberg profiteerde hier optimaal van door via Stijn Pol gelijk te maken.

De Werkendamse verdediging gaf daarna een aantal dure cadeaus aan de oosterlingen. Eerst was het keeper Donatz die in de fout ging, daarna leed Toby Mulder wel erg makkelijk balverlies, waardoor HHC Hardenberg met een 1-3 voorsprong kon gaan rusten.

Na rust was het Yildirim die voor de aansluiting zorgde met een mooie 2-3, maar zette HHC Hardenberg nog één keer aan, waardoor de 2-4 einduitslag op het bord kwam.

Kozakken Boys is de koppositie kwijt na deze nederlaag, en mag volgende week bij Ter Leede proberen zich te revancheren. HHC Hardenberg krijgt FC Lisse op bezoek.