Pagina's

GVVV kijkt uit naar wedstrijd met ADO Den Haag

In Veenendaal begint de KNVB-Bekerwedstrijd tegen ADO Den Haag van aanstaande dinsdag steeds meer te leven. Na de successen van twee jaar terug tegen Sparta en Excelsior Rotterdam wordt er wederom gehoopt een 'stunt'.

"Natuurlijk verwachten negen van de tien mensen dat zij winnen, maar ik schat de kansen van ons even groot in. Zij zitten in een negatieve reeks en wij hebben juist een positieve flow. Doordat wij niets te verliezen hebben, kunnen we vrijuit voetballen," aldus Rodny Hofman in de Veenendaalse Krant. 

In Veenendaal zijn ze bijna klaar met het aparte uitvak voor de Haagse supporters. Tevens kan het draaiboek van vorig seizoen tegen FC Groningen weer bijna letterlijk worden overgenomen.

Tegen FC Groningen was spits Rik van der Eerden er niet bij. Toch heeft hij al helemaal voor ogen hoe de wedstrijd tegen ADO Den Haag moet gaan verlopen. "Het zou prachtig zijn als ik de winnende binnen mag schieten. Toch maakt het mij niet uit wie ze maakt, als ze maar gemaakt worden en wij daardoor winnen, " aldus Van der Eerden in dezelfde krant.

GVVV - ADO Den Haag is volgende week dinsdag 24 september om 20.00 uur op Sportpark Panhuis in Veenendaal.