Pagina's

Ter Leede pakt eerste punten

Ter Leede pakte vandaag de eerste punten in de Topklasse Zaterdag. Thuis werd oud-koploper Kozakken Boys met 2-1 teruggestuurd naar Brabant.

Ter Leede begon defensief aan de wedstrijd en liet Kozakken Boys komen. De Werkendammers wisten hier weinig raad mee en kregen nagenoeg geen kansen. Na veertig minuten kwam Ter Leede via Teijsse op voorsprong, na een wat onrustige situatie in de verdediging van Kozakken Boys. Boys-doelman Donatz voorkwam vlak voor rust zelfs de 2-0.

Na rust was het van beide kanten wat afwachten, maar kwam toch de gelijkmaker van Kozakken Boys. Basoski speelde Van der Waal aan in het strafschopgebied, waarna deze de 1-1 maakte. Lang konden de Werkendammers niet genieten van de aansluiting. Direct vanaf de aftrap maakte Ter Leede de winnende 2-1.

Ter Leede gaat volgende week op bezoek bij FC Lisse. Kozakken Boys krijgt Excelsior Maassluis op bezoek.