Pagina's

IJsselmeervogels wint spektakelstuk in Rijnsburg

IJsselmeervogels won gisteren de eerste wedstrijd van het seizoen. In een wedstrijd, die het aanzien waard was, werd Rijnsburgse Boys met 3-4 verslagen.

Het was de thuisploeg, Rijnsburgse Boys, die op voorsprong kwam, maar Kurbegovic zette met een mooie volley de Vogels weer op 1-1, waarna Ahahoui ze zelfs op voorsprong bracht. Mark van den Boogaart deed voor Rijnsburgs wat terug, met zijn tweede van de middag.

Nog voor rust pakte IJsselmeervogels de voorsprong weer terug, dankzij attent intikken van Ahahoui. Vlak voor tijd was het Langeveld die de Vogels de overwinning bracht, ondanks de treffer van Winter in de laatste minuut.

IJsselmeervogels heeft nu vier punten en speelt volgende week thuis tegen Barendrecht. Rijnsburgse Boys wacht nog op de eerste overwinning en hoopt die uit bij ONS Boso Sneek te gaan behalen.