Pagina's

Buijs scoort tweemaal tijdens competitiedebuut

Danny Buijs speelde afgelopen zaterdag zijn eerste competitiewedstrijd in het shirt van Kozakken Boys. In de wedstrijd tegen Barendrecht kwam de oud-speler van onder meer FC Groningen, ADO Den Haag en Feyenoord tot twee doelpunten.

Buijs geeft in AD Rivierenland aan waarom hij voor Kozakken Boys heeft gekozen. "Plezier is daarin een belangrijke factor en vanaf het moment dat ik hier rondloop heb ik het uitstekend naar mijn zin. Er staat een kwalitatief goede groep, kijk maar wat er allemaal op de bank zit."

Wel geeft Buijs aan dat een vertrek naar een profclub nog steeds mogelijk is. Hij heeft inmiddels drie aanbiedingen gehad, maar hier zat niet hetgeen tussen naar waar hij op zoek is. Zijn hoop is onder meer gevestigd op Australie of Amerika, waar de competitie in januari start.

Ondertussen kan Buijs nog druk aan de slag bij de Werkendammers waar heel goed voetbal wordt afgewisseld met wat onzekere periodes. De ervaren Buijs is samen met Theo Lucius de aangewezen man om deze onzekere periodes te laten verdwijnen.