Pagina's

Ter Leede verlaat laatste plaats dankzij winst op Scheveningen

Ter Leede heeft zichzelf een goede dienst bewezen door te winnen van Scheveningen. Dankzij het verlies van Katwijk staan de Sassenheimers daardoor niet meer op de laatste plaats in de Topklasse Zaterdag.

Het was Scheveningen dat in de eerste helft de meeste aanspraak maakte op de openingstreffer, maar tot echte grote kansen kwam het niet. De bezoekers kregen deze wel in de tweede helft, maar de bal ging niet langs doelman Serge van den Ban. Een kwartier voor tijd lukte het Ter Leede wel om te scoren. Na goed voorbereidend werk van Teijsse wist Ammerlaan de 1-0 te produceren.

Ter Leede mistte daarna nog de nodige kansen, waardoor de wedstrijd tot het laatste moment spannend bleef. Volgende week speelt Ter Leede een uitwedstrijd tegen Spakenburg. Scheveningen neemt het thuis op tegen Excelsior Maassluis.