Pagina's

Spakenburg-trainer Twisker zag nederlaag niet aankomen

Spakenburg verloor afgelopen zaterdag voor het eerst onder leiding van Jochem Twisker. Na de eerste drie wedstrijden, onder leiding van Johan de Kock, te hebben verloren, kwam zaterdag in Hardenberg de vierde nederlaag op het bord van de Blauwen. HHC Hardenberg was met 4-2 te sterk voor Spakenburg.

"Deze nederlaag zag ik niet aankomen," aldus Twisker in AD Amersfoortse Courant. "Na de overwinningen op Noordwijk en Barendrecht had ik er meer van verwacht. Maar goed, de scheidslijn tussen zelfvertrouwen en gemakzucht is dun. We startten niet scherp en verdedigden als E-pupillen."

Spakenburg moest het doen zonder verdediger Adil Mahdadi, die met een blessure aan de kant bleef. "De wedstrijden tegen Ter Leede en Excelsior Maassluis zijn zeker geen abc'tjes," aldus Twisker. "Ter Leede won zaterdag van Scheveningen, geen verkeerde prestatie. Maar goed, als we iets willen bereiken dit seizoen, en dat willen we, dan moet je die twee wedstrijden winnend afsluiten. Ik heb nu veertien ploegen gezien en concludeer: wij horen thuis in de top-4. Want we zijn één van de best voetballende teams in de Topklasse."

Voor Spakenburg zijn de twee resterende duels beide een thuiswedstrijd. De wedstrijd tegen Ter Leede begint aanstaande zaterdag om 15.00 uur.