Pagina's

HHC Hardenberg bezorgt Katwijk opnieuw een nederlaag

Katwijk is er wederom niet in geslaagd om een overwinning te boeken. Thuis werd er met 0-1 verloren van HHC Hardenberg.

In de eerste helft waren beide ploegen nog doelpuntloos gebleven, maar tien minuten na rust kwam toch de voorsprong voor de bezoekers. Nota bene door een eigen doelpunt van Jansen kwamen de Katwijkers weer op een achterstand. Een bal op de paal van Jongeneelen kwam daarna het dichtst bij een doelpunt, maar weer verloor Katwijk een wedstrijd in de Topklasse Zaterdag. Met elf punten in de eerste seizoenshelft, en negen punten achterstand op de veilige plaats twaalf stapelen de zorgen zich op De Krom op.

Aanstaande zaterdag speelt Katwijk de thuiswedstrijd tegen Ter Leede, HHC Hardenberg gaat diezelfde dag op bezoek bij Capelle.