Pagina's

Kozakken Boys ronde verder in districtsbeker

Kozakken Boys heeft zich bij de laatste zestien van de districtsbeker Zuid 1 gevoegd. Op eigen veld werd er met 5-2 gewonnen van zondagvierdeklasser Real Lunet, waar oud-Kozak Arda Havar speelt.

De bezoekers kwamen in de wedstrijd nog wel snel op een 0-2 voorsprong, dankzij onder andere een eigen doelpunt van Quentin Jakoba. Via een hattrick van Sjoerd van der Waal ging Kozakken Boys toch met een voorsprong de rust in. Ondertussen had Arif Irilmazbilek nog een strafschop gemist.

In de tweede helft liep Kozakken Boys via twee doelpunten van Ismail Yildirim uit naar een 5-2 overwinning. Leon Bot en Arie Lock vielen geblesseerd uit bij de Werkendammers. Volgende week zal er geloot worden voor de volgende ronde in de districtsbeker.