Pagina's

Spakenburg neemt revanche op Excelsior Maassluis

Spakenburg heeft revanche genomen op de eerdere nederlaag tegen Excelsior Maassluis. De bezoekers leden daardoor na vijf overwinningen weer een nederlaag in de Topklasse Zaterdag.

Al binnen drie minuten stonden de gastheren op een voorsprong. Dominique Scholten zorgde met de vroege treffer voor de 1-0, waarna Maassluis op zoek ging naar de gelijkmaker. In de 67e minuut was het echter Kees Tol die Spakenburg op een 2-0 voorsprong zette, waarna Kevin Vink wat terugdeed voor de bezoekers. Dankzij een late treffer in blessuretijd ging Spakenburg er met een vertekende 3-1 overwinning vandoor. Spakenburg klimt hiermee naar de derde positie op de ranglijst, terwijl Excelsior Maassluis zich terugvindt op de zesde plaats.