Pagina's

Gert Kruys: "Publiek was de winnaar in Werkendam"

IJsselmeervogels behield afgelopen zaterdag de voorsprong op naaste belager Kozakken Boys. Na een 1-3 voorsprong leken de Vogels uit te gaan lopen op de ranglijst, maar Kozakken Boys kwam nog knap terug tot 3-3.

"Het publiek was vandaag de grote winnaar," aldus Gert Kruys in AD Amersfoorste Courant. Zijn spelers waren wat minder te spreken over de wedstrijd. Bennie van Noord kreeg een strafschop tegen na een handsbal. "Tja, ik kan die arm er natuurlijk niet afhakken. Pff, het leek wel of wel tegen Kozakken Boys en de scheidsrechter voetbalden." Scheidsrechter in kwestie was Fabian de Lima Schepens, die wel vaker na zijn optreden bekritiseerd wordt en er ook om bekend staat makkelijk kaarten te trekken. Dit liet hij na de handsbal van Van Noord, die al geel had, achterwege.

Mike van de Laar was met twee doelpunten erg belangrijk voor IJsselmeervogels. "We lieten zien dat we de beste ploeg van de Topklasse hebben. Maar ja, we hebben uiteindelijk twee punten verloren. Daar baal ik goed van."

IJsselmeervogels neemt het aanstaande zaterdag op tegen FC Lisse, waar het eerder dit seizoen tegen gelijk speelde.