Pagina's

IJsselmeervogels-aanvoerder Hollart: "We waren minder scherp dan Excelsior'31"

IJsselmeervogels leed afgelopen zaterdag een thuisnederlaag tegen Excelsior'31. De Tukkers waren met 0-1 te sterk voor de Rooien, die nog wel steeds de koppositie in de Topklasse Zaterdag bekleden. Wel is de voorsprong op achtervolger Kozakken Boys geslonken tot twee punten.

"Als je minder scherp bent dan de tegenstander krijg je het altijd moeilijk," aldus Dennis Hollart in AD Amersfoortse Courant. "Dat was de verdienste van Excelsior'31, maar wij hadden daar ook de wisselingen in de ploeg niet direct een antwoord op. Dat heeft niets met druk te maken. Zoiets gebeurt soms gewoon."

Volgens trainer Gert Kruys was het een vreemde week voor IJsselmeervogels. "Dit kwam door de bekerwedstrijd tegen Hoogland die we dinsdag speelden. Daarnaast hebben we last van wat blessures, pijntjes en een schorsing. Ook leken sommige jongens wat last van druk te hebben. Ze waren minder fel en goed dan in de laatste wedstrijden."

Bij IJsselmeervogels vielen Bas van den Brink en Selmo Kurbegovic met een blessure uit. Het is nog niet zeker of zij zaterdag mee kunnen spelen bij de Vogels. Tegenstander die dag is Kozakken Boys, dat in Werkendam zal proberen de koppositie weer terug te veroveren.