Pagina's

Kozakken Boys en IJsselmeervogels in evenwicht

Kozakken Boys en IJsselmeervogels hebben zaterdagmiddag in een spectaculaire wedstrijd met 3-3 gelijkgespeeld. Op een regenachtige Zwaaier leken de Vogels er met de winst vandoor te gaan, maar kwam Kozakken Boys knap terug.

Al na negen minuten was er de voorsprong voor de Werkendammers via Danny Buijs, die vanuit een corner binnenkopte. Lang kon er niet genoten worden van deze voorsprong aangezien Mike van de Laar tweemaal scoorde en daarmee de Vogels met een voorsprong liet rusten. Na rust ging Leon Bot op de verkeerde positie in de fout, waarna Verheydt de bal over doelman Munten heen krulde. Via een strafschop van Irilmazbilek kwam Kozakken Boys weer terug in de wedstrijd, waarna dezelfde Irilmazbilek ook voor de 3-3 zorgde. Beide ploegen gingen daarna nog voor de overwinning, maar moesten genoegen nemen met een gelijkspel.

Volgende week speelt Kozakken Boys de thuiswedstrijd tegen Rijnsburgse Boys, terwijl IJsselmeervogels op bezoek gaat bij FC Lisse.