Pagina's

GVVV eindelijk weer naar een overwinning

GVVV behaalde zaterdagmiddag eindelijk weer een overwinning. Na vier nederlagen op rij wonnen de Blauwen uit Veenendaal op het eigen Panhuis met 3-1 van Barendrecht.

In de eerste helft waren er voor beide ploegen kansen. Martin van Eck zorgde met de openingstreffer voor een voorsprong voor de gastheren, die in de eerste helft echter ook weer teniet werd gedaan door Mitchel van Gastel. Het duurde daarna lang voordat GVVV de wedstrijd besliste. Dit lukte de Veenendalers echter wel. Vijf minuten voor tijd was het Van Meegdenburg die GVVV weer op voorsprong bracht, waarna Adnane ook nog de 3-1 verzorgde.

Zaterdag speelt GVVV de thuiswedstrijd tegen Noordwijk, terwijl Barendrecht op bezoek gaat bij Excelsior'31.