Pagina's

Spakenburg beëindigt ongeslagen serie tegen HHC Hardenberg

Jochem Twisker is sinds zaterdagmiddag zijn ongeslagen status als hoofdtrainer van Spakenburg kwijt. Uit bij HHC Hardenberg werd er met 4-2 verloren door de Blauwen.

HHC Hardenberg kwam al in de eerste minuut op voorsprong dankzij Hielke Penterman. Spakenburg was daardoor niet van zijn stuk gebracht en zette de thuisploeg goed onder druk. De gelijkmaker van Scholten kwam daardoor niet uit de lucht vallen. Spakenburg leek daarna door te drukken, maar kwam niet tot scoren.

Aan de andere kant lukte dit Penterman wel, in één van de spaarzame kansen van HHC Hardenberg in de eerste helft. Toen Penterman ook nog aan mocht leggen voor een strafschop was de 3-1 ruststand bereikt. In de tweede helft  zorgde Gouriye voor een nog ruimere voorsprong voor de gastheren, waardoor de wedstrijd gespeeld leek. De treffer van Maurice van der Wilt zorgde niet voor de door Spakenburg gehoopte ommekeer in de wedstrijd.

HHC Hardenberg speelt volgende week een uitwedstrijd tegen Katwijk, terwijl Spakenburg thuis Ter Leede op bezoek krijgt.