Pagina's

Excelsior Maassluis weer te sterk voor Scheveningen

Excelsior Maassluis heeft Scheveningen voor de tweede keer binnen vier dagen op een nederlaag getrakteerd. Na de 1-3 competitienederlaag van afgelopen zaterdag, werd het dinsdagavond, in het kader van de districtsbeker, 1-2 in het voordeel van Excelsior Maassluis.

Na een half uur spelen kwamen de bezoekers via een strafschop van Quincy Oosterom op een 0-1 voorsprong. Nog voor rust deed Scheveningen wat terug via Marvin Nieuwlaat. In de tweede helft bleef het lang gelijk tussen beide ploegen en leek men af te stevenen op een beslissing via strafschoppen. Acht minuten voor tijd bracht Leandro Amarello met de 1-2 echter een wijziging in deze situatie, waardoor Excelsior Maassluis doorgaat in de districtsbeker.

Aankomende zaterdag speelt Scheveningen de uitwedstrijd bij ONS BOSO Sneek, terwijl Excelsior Maassluis op bezoek gaat bij Spakenburg.