Pagina's

Excelsior'31 en PEC Zwolle nog niet eens over Mahmudov

Denis Mahmudov lijkt op dit moment nog niet te vertrekken naar PEC Zwolle. Het is de intentie van Excelsior'31 om mee te werken aan een transfer, en daarmee de droom van Mahmudov niet in de weg te staan. Echter vindt de club uit Rijssen zich niet serieus genomen door de Eredivisieclub. Het bod van PEC Zwolle verdween deze week in de prullenbak omdat deze volgens Excelsior'31 veel te laag uitviel.

Excelsior'31-voorzitter Pieter Oosthoek gaf tegenover Excelsior'31 TV al aan vorige week geschrokken te zijn van het lage salaris dat PEC Zwolle overhad voor Denis Mahmudov. "Denis heeft daardoor heel de nacht niet geslapen, wat zijn slechte prestaties tegen Barendrecht verklaart. Wij hebben daarnaast informatie ingewonnen over wat wij als club mogen verwachten. Dit wordt bij lange na niet gehaald in het bod van PEC Zwolle."

Oosthoek hoopt er voor Mahmudov snel uit te komen met PEC Zwolle, maar is zich ervan bewust dat het een flinke aderlating is voor Excelsior'31. "We raken de beste speler van de Topklasse Zaterdag kwijt. En er zijn minimale opties op het halen van versterkingen in de winterstop."