Pagina's

Husen van Barendrecht naar Kozakken Boys

Kozakken Boys heeft zich voor volgend seizoen versterkt met Barendrecht-aanvoerder Stanley Husen. De 24-jarige verdediger is aan zijn zesde seizoen bezig in het eerste elftal van Barendrecht, maar kijkt desondanks uit naar zijn overstap naar de Brabantse Topklasser.

"Barendrecht is mijn cluppie," aldus Husen in AD Rivierenland. "Maar ik heb gewoon heel veel zin in het avontuur bij Kozakken Boys. Toen we laatst tegen elkaar speelden op De Bongerd, ben ik onder de indruk geraakt van de fans die de club had meegenomen. De entourage van Kozakken Boys is enorm. Vorige week speelden ze uit bij HHC Hardenberg. Er gingen toen 700 man mee vanuit Werkendam. Dat is iets om trots op te zijn. Voor zo'n club wil iedereen wel voetballen."

Husen is de derde aanwinst voor Kozakken Boys, nadat de Werkendammers zich eerder al versterkten met Dammyano Grootfaam en Gino Mommers. Daarnaast wil de club zich nog op meer posities versterken. "Ik durf te zeggen dat we ook volgend seizoen om de bovenste plaatsen mee kunnen doen."