Pagina's

Danny Buijs: "Voetbalschoenen kunnen opgeborgen worden"

Kozakken Boys bracht zaterdag opvallend nieuws naar buiten. Het nieuwe trainersduo voor volgend seizoen bestaat uit de huidige assistent-trainer Ton Cornelissen en speler Danny Buijs. Voor Buijs betekend dit dat hij aan het einde van het seizoen stopt met voetballen.

"De voetbalschoenen kunnen inderdaad worden opgeborgen," aldus Buijs tegenover Kozakken Boys TV. "Ik ga een hele andere rol krijgen, waarvan we de verdeling met Ton inhoudelijk nog moeten bespreken. Bij Kozakken Boys staat er een team waarbij je de taken goed kan verdelen en iedereen deze ook goed zal gaan indelen. Ik kijk hier zeker met vertrouwen naar uit."

Kozakken Boys verloor zaterdag met 4-1 van HHC Hardenberg, waarbij de scheidsrechter een aantal keer niet vrijuit leek te gaan. "Breekpunt in de tweede helft was de rode kaart van Yildirim. Vanaf de tribune dacht ik dat het gewoon met geel afgedaan kon worden, maar dat soort beslissingen zijn soms in je voordeel en soms in je nadeel. Daarna was de wedstrijd wel gespeeld."