Pagina's

Husen (Kozakken Boys): "Strafschoppen Spakenburg waren cadeautjes"

Kozakken Boys speelde afgelopen zaterdag met 3-3 gelijk tegen Spakenburg, en blijft daardoor koploper in de Topklasse Zaterdag. Stanley Husen kwam deze zomer over van Barendrecht, en kijkt toch teleurgesteld terug op de wedstrijd van afgelopen zaterdag.

"Drie doelpunten tegen krijgen is nooit lekker," aldus Husen in AD Rivierenland. "Zeker niet op de manier waarop dat zaterdag ging. Die strafschoppen voor Spakenburg vond ik allebei cadeautjes. Er verdiende maar één ploeg te winnen en dat was op basis van het spel en de kansen toch echt Kozakken Boys. Maar als je tegen de landskampioen na een gelijkspel teleurgesteld van het veld loopt gaat het wel de goede kant op."

Aanstaande zaterdag gaat Kozakken Boys op bezoek bij de nummer twee van de ranglijst, GVVV. In Veenendaal werd er in de Topklasse nog nooit verloren door Kozakken Boys. "Ook daar gaan wij weer volop druk zetten en voor de volle winst. Kozakken Boys kan niet anders. Ik wil daar wel winnen, want dat is mij in zes keer met Barendrecht nooit gelukt."

De wedstrijd tussen GVVV en Kozakken Boys begint aanstaande zaterdag om 14.30 uur op Sportpark Panhuis in Veenendaal.