Pagina's

Danes (HHC Hardenberg): "Selectie is in breedte sterker geworden"

HHC Hardenberg beleefde een slechte competitiestart, door in de eerste drie wedstrijden geen overwinning te behalen. Daarna begon het te lopen in Hardenberg, waardoor de ploeg van trainer Marcel Groninger inmiddels op de vijfde plaatst staats, op vier punten van koploper Kozakken Boys.

Diezelfde Groninger lijkt het wisselen met doelman overboord te hebben gegooid. Waar vorig seizoen Sander Danes en Raymond Beukeveld elke week moesten strijden om een basisplaats, en deze plaats onder de lat ook vaak wisselde, is Danes nu alle zeven wedstrijden de eerste doelman van HHC Hardenberg. Afgelopen zaterdag werd hij door zijn ploeggenoten na de wedstrijd tegen Excelsior Maassluis zelfs tot man of the match uitgeroepen.

"Afgelopen zaterdag was een prima wedstrijd," aldus Danes op Amateurvoetbaltwente.nl. "Al viel het qua keepen nog wel mee. Verdedigend staat het wel aardig bij ons en daardoor krijg ik ook niet zo gek veel te doen. Onze selectie is in de breedte sterker geworden. Er is nu op de meeste plaatsen veel meer concurrentie dan vorig seizoen. Maar dat is geen garantie voor succes. Wij kunnen denk ik wel meedoen om de bovenste drie plaatsen."

HHC Hardenberg neemt het zaterdag thuis op tegen Capelle, dat twee punten meer heeft dan HHC Hardenberg.