Pagina's

Hollander vertrekt aan einde van het seizoen in Sneek

Bert Hollander heeft aan ONS BOSO Sneek kenbaar gemaakt dat hij aan het einde van het seizoen zal vertrekken bij de Friese Topklasser. Hollander zou dit seizoen weer samen werken met Sandor van der Heide, die vorig seizoen een punt zette achter zijn loopbaan als speler. Van der Heide maakte echter deze zomer de overstap naar SC Cambuur. Volgens Hollander is zijn vertrek beter voor de club en voor hem.

"ONS was tevreden over mijn werkzaamheden maar ze vonden het jammer dat de combinatie met Sandor was weggevallen," aldus Hollander op Tweenul.nl "Die vonden ze ideaal. Leo de Wagt kwam voor hem in de plaats. Hij zou eerst teammanager worden. Leo heeft echter geen papieren en dan krijg je toch al snel commentaar."

Hollander heeft ook een hard hoofd in de toekomst van ONS BOSO Sneek in de Topklasse Zaterdag. "We hebben het vorig jaar uitstekend gedaan en ook nu spreken we weer aan aardig woordje mee. Maar het budget wordt steeds minder. Het is alleen maar inleveren. Straks komen de contractbesprekingen en dan zie ik de bui al hangen. Dat betekent dat – als ONS zich handhaaft – volgend seizoen de druk alleen maar zal toenemen."