Pagina's

Buijs (Kozakken Boys): "Uitslag is niet geflatteerd, maar kwaliteit van GVVV"

Kozakken Boys verloor zaterdagmiddag met 5-0 van GVVV, waardoor het de koppositie af moest staan aan de tegenstander uit Veenendaal. Na een ruststand van 0-0, leek er nog geen vuiltje aan de lucht voor de manschappen van trainer Danny Buijs.

"We zijn niet vanaf de eerste minuut dronken gespeeld," aldus Danny Buijs tegenover Kozakken Boys TV. "Als je naar de uitslag kijkt zou je dat wel zeggen. Toch is het niet geflatteerd. Als je fouten maakt in de laatste tien minuten, die hun afstraffen, is dat een kwaliteit van GVVV. Het was een gelijkopgaande eerste helft, waarbij wij misschien wel de iets betere mogelijkheden hadden. De tweede helft begonnen wij goed, maar uit het niks komt er een voorzet, waarop Snijders helemaal vrij de bal binnen kan lopen. Na de 3-0 blijven we nog steeds met negen man voor de bal lopen, waardoor GVVV met zulke spitsen nog uit kan lopen naar 5-0."

De Werkendammers speelden de afgelopen weken tegen een aantal sterkere tegenstanders, waardoor ze nu beter kunnen bekijken, waar ze staan. "We staan in de top vijf, wat aantoont dat wij een goede ploeg hebben. We kunnen van een hoop ploegen winnen, maar vandaag heeft ook aangetoond dat wij niet zomaar met twee vingers in de neus elke wedstrijd gaan winnen."