Pagina's

HHC Hardenberg wint oefenduel

HHC Hardenberg speelde donderdagavond een oefenduel met het Oldenzaalse Quick'20, dat uitkomt in de Zondag Hoofdklasse C. Op De Boshoek wonnen de mannen van trainer Marcel Groninger met ..... van Quick'20.

In de eerste helft liep HHC Hardenberg al snel uit naar een 4-0 voorsprong. Al na drie minuten zorgde Willem Lanjouw voor de openingstreffer, waarna Van der Ley, opnieuw Lanjouw en Gouriye voor de andere drie doelpunten zorgden. Halverwege de eerste helft deed Quick'20 wat terug dankzij de 4-1.

In de tweede helft ging HHC Hardenberg verder met de doelpuntenproductie. Via twee doelpunten van Sargon Gouriye en een doelpunt van Hielke Penterman ging de stand naar 7-1, waarna een kopdoelpunt van Quick'20 door de scheidsrechter werd afgekeurd. Beide ploegen kwamen daarna niet meer tot scoren.

HHC Hardenberg heeft dit weekend geen wedstrijd, aangezien ze vrij werden geloot in de districtsbeker.