Pagina's

Lucius blij verrast met niveau

Theo Lucius sloot later in de voorbereiding aan bij Kozakken Boys, waardoor hij zaterdag zijn debuut maakte op De Zwaaier. De oud-prof van onder meer PSV, Feyenoord en FC Eindhoven is blij verrast met het niveau van Kozakken Boys. "Ik heb voor deze club gekozen en daar heb ik geen spijt van. Ik had niet verwacht dat het niveau bij Kozakken Boys zo hoog zou zijn. De wijze van voetballen ziet er heel volwassen uit. Goede spelers en een sfeertje waar ik wel van houd," aldus de oud-international in AD Rivierenland.
Lucius maakte uit bij LRC Leerdam zijn debuut op het middenveld, maar speelde afgelopen zaterdag tegen DOVO centraal achterin.

Danny Buijs, die bij Kozakken Boys zijn conditie op peil houdt, zal waarschijnlijk niet voor de Werkendammers gaan voetballen. De oud-speler van onder meer Feyenoord, ADO Den Haag en Sparta hoopt nog steeds op een buitenlands avontuur, waarbij zijn voorkeur uitgaat naar de Amerikaanse of Australische competitie. Buijs vraagt daarom nog geen overschrijving aan naar Kozakken Boys, want in dat geval is een vertrek voor januari uitgesloten.