Pagina's

Kozakken Boys wint in laatste minuut

Kozakken Boys, dat vorige week van Rijnsburgse Boys won, kreeg vanmiddag Barendrecht op bezoek. In een wedstrijd met veel doelpunten was het uiteindelijk Kozakken Boys dat aan het langste eind trok.

De Werkendammers begonnen erg sterk aan de wedstrijd, maar zagen Barendrecht, via Oud-Kozak Christian Opschoor, toch op 0-1 komen. Maar dankzij doelpunten, van de in de basis debuterende Buijs en Irilmazbilek was de ruststand toch 2-1. Het laatste doelpunt kwam uit een strafschop, waarvoor Barendrechter Van Houselt met rood van het veld moest.

Tegen tien man begon Kozakken Boys goed aan de tweed helft, door in de eerste de beste aanval de 3-1 te maken. Ondanks goed spel bleef de 4-1 uit, waardoor Barendrecht er weer in ging geloven. Door doelpunten van Opschoor en Salaz stond het een paar minuten voor tijd weer 3-3, maar was het invaller Sjoerd van der Waal die in laatste minuut de 4-3 scoorde.

Kozakken Boys heeft nu zes punten uit twee wedstrijden, terwijl Barendrecht nog op zijn eerste punten wacht. Volgende week gaat Kozakken Boys op bezoek bij Noordwijk en ontvangt Barendrecht thuis FC Lisse.