Pagina's

Katwijk komt goed weg bij Ter Leede

Regerend landskampioen Katwijk liep afgelopen zaterdag bijna tegen het eerste puntverlies aan. Bij debutant Ter Leede werd uiteindelijk toch met 0-1 gewonnen door de mannen van Cees Bruinink.

Katwijk, dat sterk begon aan de wedstrijd, zag na een kwartier dat Ter Leede zich herpakte, waardoor de wedstrijd weer een open karakter kreeg. In de tweede helft waren de beste kansen voor de Sassenheimers, maar vergaten ze dit te belonen met een doelpunt.

Ondertussen had Bruinink oud-Ter Leede speler Martijn Gootjes ingebracht. Gootjes, die vorig jaar nog voor Rijnsburgse Boys speelde, kon zes minuten voor tijd het puntenverlies voor Katwijk voorkomen.

Ter Leede gaat zaterdag op bezoek bij Capelle, terwijl Katwijk een andere debutant, Excelsior Maassluis, op bezoek krijgt.