Pagina's

Droomstart voor Excelsior Maassluis

Debutant Excelsior Maassluis kan terugkijken op een mooi debuut in de Topklasse Zaterdag. Tegen meervoudig landskampioen Spakenburg werd er afgelopen zaterdag een 1-0 overwinning behaald.

Spakenburg begon als de betere ploeg aan de wedstrijd, maar gaf het overwicht al na een kwartier over aan de thuisploeg. In de eerste helft kregen beide ploegen enkele kansen, maar in de tweede helft was het toch vooral de thuisploeg die aanspraak maakte op de overwinning.

De blauwen uit Spakenburg, die met tien nieuwe spelers aan de aftrap kwamen, speelden erg angstig, waardoor uiteindelijk Excelsior Maassluis de overwinning binnen kon halen. Het was oud-prof Kevin Vink die zes minuten voor tijd vanuit een corner de winnende binnen kopte.

Excelsior Maassluis gaat zaterdag op bezoek bij regerend landskampioen Katwijk, terwijl Spakenburg Scheveningen op bezoek krijgt.